• ELISABETH NORD

Flere tusen mennesker var på plass for å lage liv under onsdagens Skibladner-besøk på Atlungstad, og mange av de frammøtte ble værende utover kvelden. 

– Dette er stort for hele Stange, sier Stein Olav Torve. Han var på plass på Atlungstad sammen med Torild Nilsen Sommer og Inger-Lise Dammen Torve, og den glade trioen fra Stange forteller at de var tidlig ute for å få mest mulig ut av onsdagens folkefest. 

– Stemningen var utrolig da Skibladner endelig kom, og nå gleder vi oss til konsert, smiler Inger-Lise Torve. 

Stange-kultur på programmet

Lokale kor, korps, matprodusenter og artister sørget for å lage festivalstemning gjennom hele dagen, og på kvelden ble scenen klargjort for konsert med Bernt Ola Volungholen og Return. Operasangeren fra Vallset var både stolt og kry av å kunne representere den kulturelle delen av Stange. 

– Det er utrolig gøy å få lov til å være en del av dette, og når så mange tar turen blir det hele ekstra moro, smiler han. Med både opera og rock på programmet sørget Volungholen og Return for feststemning på Atlungstad.

– Dette har vært helt fantastisk. Man blir veldig kry av hjemplassen på dager som dette, sier Volungholen.

Fornøyde arrangører

Publikum var strålende fornøyd med underholdningen, og med et oppmøte i tusentall var også arrangørene var strålende fornøyd med publikum.

– Dette er helt overveldende, og det virker som at mange har storkost seg gjennom hele dagen. her ser vi et helt utrolig engasjement, sier prosjektleder Elisabeth Nord fra produksjonsselskapet Fjords.

Se bilder øverst i saken.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00