• ELISABETH NORD

Flere tusen mennesker var på plass for å lage liv under onsdagens Skibladner-besøk på Atlungstad, og mange av de frammøtte ble værende utover kvelden. 

– Dette er stort for hele Stange, sier Stein Olav Torve. Han var på plass på Atlungstad sammen med Torild Nilsen Sommer og Inger-Lise Dammen Torve, og den glade trioen fra Stange forteller at de var tidlig ute for å få mest mulig ut av onsdagens folkefest. 

– Stemningen var utrolig da Skibladner endelig kom, og nå gleder vi oss til konsert, smiler Inger-Lise Torve. 

Stange-kultur på programmet

Lokale kor, korps, matprodusenter og artister sørget for å lage festivalstemning gjennom hele dagen, og på kvelden ble scenen klargjort for konsert med Bernt Ola Volungholen og Return. Operasangeren fra Vallset var både stolt og kry av å kunne representere den kulturelle delen av Stange. 

– Det er utrolig gøy å få lov til å være en del av dette, og når så mange tar turen blir det hele ekstra moro, smiler han. Med både opera og rock på programmet sørget Volungholen og Return for feststemning på Atlungstad.

– Dette har vært helt fantastisk. Man blir veldig kry av hjemplassen på dager som dette, sier Volungholen.

Fornøyde arrangører

Publikum var strålende fornøyd med underholdningen, og med et oppmøte i tusentall var også arrangørene var strålende fornøyd med publikum.

– Dette er helt overveldende, og det virker som at mange har storkost seg gjennom hele dagen. her ser vi et helt utrolig engasjement, sier prosjektleder Elisabeth Nord fra produksjonsselskapet Fjords.

Se bilder øverst i saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.