Konserten var i ferd med å nå sitt klimaks da lyden ble borte for den populære dansken, og på ubarmhjertig vis ble publikum slengt tilbake til hverdagen.

At en så stemningsfull kveld skulle bli avbrutt på den måten er ikke noe annet enn trist, men den som tok det tyngst av alle var nok hovedpersonen selv. Kim Larsen hadde nemlig publikum i sin hule hånd, og med sin massive katalog av velkjente perler var han i full gang med å levere sommerens store høydepunkt.

hitparade

Selv om konsertkvelden fikk en forholdsvis uverdig slutt var det nok allikevel de færreste blant publikum som følte seg snytt. Larsen rakk nemlig å spille seg igjennom så å si samtlige av låtene fra kveldens program. Den danske artisten sitter på en massiv bag av velkjente perler, og under lørdagens konsert serverte han låter helt fra Gasolin-tiden til nyere Kjukken-låter.

Han åpnet friskt med «Langebro», før han fulgte opp med slagere som «De Smukke unge Mend», «Sømand Ombord», «Ind i Mørket». Han rakk akkurat å spille monsterhiten «This is My Life» før lyden ble borte under Gasolin-nummeret «Rabalderstræde».

«Midt Om Natten», samt ekstranumrene «Kringsat Af Fjender» og «Solsortvej» måtte dermed vente til en annen dag.

Nesten perfekt kveld

Av de i underkant av 3.000 som var på plass var det få som klarte å holde seg i ro da Kim Larsen & Kjukken inviterte til fest på Tjuvholmen. Larsen fyller 70 år senere i høst, men etter lørdagens konsert er det lite som tyder på at han begynner å bli lei av artistlivet. Det bunnsolide bandet sørget for å gi den levende legenden gode arbeidsforhold, og som ekte dansk dynamitt framførte han de velkjente låtene på feilfritt vis med entusiasme, glød, humor og sjarm. Publikum kunne knapt få nok, og derfor var det ekstra skuffende at lørdagens festkveld brått ble rundet av uten at de frammøtte, eller artisten selv fikk satt et verdig punktum.

Les også
KULTUR LES hva HA mener: Ga alt til strømmen gikk
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.