Sju år senere kommer den internasjonale toppartisten tilbake til Gregers. I dag, fredag 18. august, legges billettene ut – og 23. november står hun på scenen. Denne gang med plass til flere, men det er kanskje grunn til å minne om at hundre billetter gikk unna på nitti sekunder i desember 2010 – og 1.500 ønsket seg inn.

2,5 x 2,5

– Hun skulle til Norge, han som presenterte henne ønsket en scene i Hamar – og vi sa i en tullesetning at hun kunne spille på Gregers. Den gang var det plass til hundre i lokalet, og scenen var på 2,5 ganger 2,5 meter, ler Geir Halvorsen, som den gang var i Musikklosjen.

– Det er riktig, det, og vi tenkte vel ikke mer på det, før de tok kontakt igjen. Da kilte det litt i magen, sier Jørn Nielsen, som styrer Gregers også i dag.

Beth Hart kom, og hun leverte.

– Hun gikk rundt i salen med mikrofonen og satte seg på fanget til folk. Det tok jo helt av, helt sykt, sier Jørn Nielsen.

– For meg er den konserten inne på min ti-på-topp-liste, og jeg har vært på noen konserter, altså.

Sto oppå bandet

– Det ble en helt fantastisk konsert, sier Geir Halvorsen.

– Og folk sto oppå hverandre og oppå bandet.

Konserten i 2010 ble solgt ut på nitti sekunder. Jørn Nielsen testet det elektroniske billettsystemet klokka 09.00, da billettene var lagt ut, men kom ikke inn, ringte de ansvarlige og var forbanna.

– Da fikk jeg beskjed om at det var utsolgt, sier Jørn Nilsen – og legger til:

– Da ble jeg jo veldig glad.

Anmelder i Hamar Arbeiderblad, Svein Erik Løberg, skrev i avisa: «Beth Harts konsert vil antakelig bli en legendarisk konsert på lik linje med DumDum Boys opptreden på gamle Barack på 1980-tallet, hvor det også var rundt hundre personer til stede – men med årene virket det som hele byen var til stede.»

På sommeren 2011 kom Beth Hart tilbake, og hun ble omtalt som Hamar-venn. Nå er sjansen her igjen. På Gregers. Men som alle vet, så har Gregers flyttet – og i dag legges 400 billetter ut.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.