Tømmerstock ruller videre, og det var mange sin var på plass i Brumunddal sentrum under lørdagens dagprogram. Jonny Hagen, Ann-Kristin Leithe, Vibeke Bruu og Roy Gotheim hadde alle tatt turen fra Oslo til Brumunddal. De var på plass for å besøke venninnen Torill Brenna, men ikke minst for ta del i årets Tømmerstock-festival.

- Det er helt herlig. Vi har vært her tidligere, og Tømmerstock leverer som vanlig, sier Ann-Kristin Leithe, som får støtte av de andre i vennegjengen.

- Ja, det er virkelig trivelig å være her i Brumunddal. Det har blitt veldig fint her, sier Vibeke Bruu.

Festivallørdagen begynte tidlig med barnekonsert på Torgscenen og korkonsert med Brumunddal Mannskor i Brumunddal bibliotek. Det var rigget til at man kunne få seg noe godt å spise og drikke på bondens marked, og på Torgscenen imponerte morgendagens musikere under semifinalen og finalen i talentkonkurransen Ubarket. Med skinnende sol, behagelig temperatur og blide brumunddøler var det riktig så idyllisk i sentrum av Brumunddal.

- Det er veldig bra at arrangerer noen få konserter med gratis inngang. På den måten kan alle ta del i festivalen, sier Torill Brenna. 

- Her skjer det noe hele tiden. Tidligere i dag fikk med oss konserten med Brumunddal Mannskor, og det var veldig fint. Nå gleder vi oss til det som skal skje i kveld, sier  Vibeke Bruu.

Festivallørdagen har nemlig bare begynt. Dunderbeist går på Torgscenen som kveldens første band. Deretter venter konserter med Ila Auto og Admiral P før Kurt Nilsen runder det hele av med sin konsert på hovedscenen. På Tømmerstock Kulturscene blir det konserter med Autokarma og Tre Skaller.  

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00