«Svært sterk åpningshelg», skriver kinosjef Espen Jørgensen i en pressemelding.  2.622 billetter solgt i løpet av de tre første dagene, fredag, lørdag og søndag.

«Åpningen er 37 prosent sterkere enn «Bølgen». Filmen har full fart mot toppen av lista for 2018», skriver kinosjefen.

Topper Hamar kino-lista så langt i år gjør «Norske byggeklosser» med 11.959 solgte billetter.

 

Topper Hamar kino-lista for august gjør «Mamma Mia: Here we g o again!» med 5.509 solgte billetter. På andreplass er «Mission: Impossible – Fallout» med 4.467 solgte billetter.

"Sammenlignet med august i fjor ble kinoen besøkt av 84 prosent flere enn i fjor", skriver kinosjef Espen Jørgensen.

Etter åtte måneder er besøkstallene ti prosent høyere enn på samme tid i 2017.  

«Skjelvet» har fått trampeklapp fra norske anmeldere. Den har åpnet knallsterkt ved norske kinoer. 155.000 solgte billetter i åpningshelga, mot «Bølgens» 136.232. «Bølgen» solgte til slutt mer enn 800.000 billetter.

LES OGSÅ: HA's anmeldelse

Sterkeste åpningshelg i nyere norsk tid har «Kon-Tiki» (2012) med 164.804 solgte billetter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.