─ Dette blir kjempetøft, sier Mo i en pressemelding.

Fredag 12. juni deler artisten fra Hamar scene med de to verdensstjernene i Hamar kulturhus da han har fått æren av å varme opp for duoen fra Oslo.

─ Det som gjør dette ekstra gøy er at det skjer i hjembyen min, der alt startet for meg. Det blir skikkelig stas, sier Mo videre.

Fan

For Mo er rapduoen et forbilde og en inspirasjon, og han forteller at han finner mange likheter med Nico & Vinz i sin egen musikk.

─ Det gjør meg også veldig stolt at de er norsk-afrikanere, akkuratsom meg, og lever ut drømmen som artist.

De gutta har oppnådd noe mange drømmer om, og det er en inspirasjon å se at man virkelig kan satse på alt, så lenge mange aldri gir opp, fortsetter han.

 

Det siste året har Nico & Vint gjort eventyrlig suksess i utlandet. Etter å ha turnert sammen med Bruno Mars og Usher, er de nå på egen turné gjennom USA.

Der ble i år nominert til amerikanske Billboard Music Awards for beste radiolåt med hiten "Am I Wrong."

 

Singelaktuell

Mo har etter comebacket gjort stor suksess i Melodi Grand Prix og Stjernekamp på NRK. For tiden er han aktuell med singelen «Underestimated», som han har skrevet selv.

 

─ Dette er en låt jeg har skrevet rett fra hjertet og tar for seg temaer som står meg veldig nært, nemlig mobbing og trakassering, sier Mo.

Om ikke lenge legger Mo også ut på en lengre norgesturné.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00