─ Dette blir kjempetøft, sier Mo i en pressemelding.

Fredag 12. juni deler artisten fra Hamar scene med de to verdensstjernene i Hamar kulturhus da han har fått æren av å varme opp for duoen fra Oslo.

─ Det som gjør dette ekstra gøy er at det skjer i hjembyen min, der alt startet for meg. Det blir skikkelig stas, sier Mo videre.

Fan

For Mo er rapduoen et forbilde og en inspirasjon, og han forteller at han finner mange likheter med Nico & Vinz i sin egen musikk.

─ Det gjør meg også veldig stolt at de er norsk-afrikanere, akkuratsom meg, og lever ut drømmen som artist.

De gutta har oppnådd noe mange drømmer om, og det er en inspirasjon å se at man virkelig kan satse på alt, så lenge mange aldri gir opp, fortsetter han.

 

Det siste året har Nico & Vint gjort eventyrlig suksess i utlandet. Etter å ha turnert sammen med Bruno Mars og Usher, er de nå på egen turné gjennom USA.

Der ble i år nominert til amerikanske Billboard Music Awards for beste radiolåt med hiten "Am I Wrong."

 

Singelaktuell

Mo har etter comebacket gjort stor suksess i Melodi Grand Prix og Stjernekamp på NRK. For tiden er han aktuell med singelen «Underestimated», som han har skrevet selv.

 

─ Dette er en låt jeg har skrevet rett fra hjertet og tar for seg temaer som står meg veldig nært, nemlig mobbing og trakassering, sier Mo.

Om ikke lenge legger Mo også ut på en lengre norgesturné.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.