De oppmøtte ble geleidet igjennom kvelden av Inger-Else Hullemann, som ikke bare var konferansier, men også auksjonarius. 30 kjoler ble auksjonert bort, alle til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. I tillegg til auksjon av kjoler var det også en del musikalske innslag. Et stjernespekket artistlag bestående av blant annet Henning Ramseth, Edda Thingstad Dalen og Tittin Wold stilte alle opp gratis til inntekt for aksjonen. Rosa Sløyfe-aksjonen er en årlig aksjon, der pengene går til forskning på brystkreft. Aksjonen har samlet inn mange millioner penger, og suksessen til Rosa Sløyfe-aksjonen har ført til at brystkreft oppdages tidligere og at andelen folk som blir helt friske av brystkreft er større enn noen gang.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.