Se bilder fra feiringen i bildegalleri øverst i saken.

Et folkehav var det som møtte de som entret Domkirkeodden lørdag. Om lag 2500 mennesker hadde samlet seg for å feire sammen med venner og familie. Grillene var tent, scenen var rigget og ved strandkanten var det tradisjonsrike store sankthansbålet satt opp. 

- Dette er kjempeflott! At Heine Totland og Silje Nergård skal underholde på scenen er helt gull, sa Eva Groven til HA. Hun var på plass sammen med hunden Pippi for å være med på årets feiring.

- Jeg skulle egentlig bare komme innom en liten tur, men når jeg kom hit fant jeg ut at underholdningen var noe jeg måtte få med meg, sa Groven.

Sang, Dans og lykkelige mennesker

Det var rigget til flere griller og en stor scene på Domkirkeodden. På scenen fikk publikum oppleve Silje Nergård og Heine Totland med band. Sistnevnte oppfordret til allsang med Queenklassikeren "Bohemian Rhapsody".

PS: Dance var også på plass. De forflyttet seg rundt på området og underholdte med dans, til god mottagelse fra de oppmøtte.

- Når man går igjennom området merker man at folk er glade, sa Hilde Stenseth. Hun var en av arrangørene. 

- Har det vært mye jobb for å få til dette?

- Det var en del logistikk som måtte på plass, men det har vi glemt i dag, smilte Stenseth.

Da klokken rundet ni på kvelden trakk folket ned på stranden. Der ble det tent et stort sankthansbål, som så ut til å sjarmere både store og små.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.