Band: Rotlaus

Album: På vei

Vurdert: Rotlaus fra Sunnmøre ga nylig ut en ny skive med 10 låter. Skal du på samfunnshuset for å danse med en på innerlomma til helga, er denne skiva det perfekte lydsporet til bygdeeventyret. På vei er en harry (positivt ladd) skive som beveger seg i et livlig landskap av folkemusikk, danseband og country. Låtene er ganske ensformige dramaturgisk, men er krydret med trekkspill, fløyte, en stabil danseband-bass, lekene gitarer, fine rytmer, dansefot og sjarmerende dialekt. Samspillet og arrangementene er pluss. Det låter slik sjangeren skal låte. Skiva er perfekt for deg som skal ut med Volvo fra før 2000, da veien og reising er rød trå i På vei. Naturligvis.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.