• RAMSETH: Henning Ramseth fortalte tidligere denne uken at bandet kun var i hibernering.
    FOTO: KRISTIAN EINANG
  • METAL: Det er to år siden forrige gang Karoline Amb og resten av gjengen i Ram-Zet spilte i Hamar.
    FOTO: KRISTIAN EINANG
  • GROMLÅTER: Miriam Renvåg og resten av Ram-Zet framførte låter fra bandets fem album.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

- Dette var helt rått, jubler Kaja Larsen like etter konsertens andre ekstranummer.

Stemningen var nemlig god da Ram-Zet var på plass på Seb's Hotel for å gi publikum et etterlengtet gjenhør. Det har faktisk gått to år siden forrige Hamar-konsert, og det var tydelig at mange hadde pekt ut fredagens konsert som uken store høydepunkt.

- Bandet er ikke nedlagt, vi bare hibernerer litt, fortalte bandets primus motor Henning Ramseth tidligere denne uka.

Hamarbandet tjustartet helgen tidligere i uken da de spilte på klubbscenen i Hamar kulturhus, og fredag kveld fullførte de minicomebacket i stor stil foran et entusiastisk publikum på Seb’s Hotel.    

Ram-Zet ble etablert av gitarist og vokalist Henning Ramseth i 1998, og debutplata "Pure Therapy" ble sluppet i 2000. De har rukket å gi ut fem album, og bandets foreløpig siste fullengder "Freaks In Wonderland" kom ut i 2012. Ram-Zet har i løpet av alle disse årene gjennomgått flere utskiftinger, og i dag er bandet sammensatt av en solid stamme bestående av Henning Ramseth, Kent Frydenlund, Karoline Amb og Lars Lien. 

Under fredagens konsert fikk publikum servert et program bestående av låter fra samtlige av bandets fem album.

- Her var det jo bare gromlåter, sier Mats Finstad Hansen. Han var en av mange publikummere som måtte si seg strålende fornøyd med fredagsunderholdningen.

- For meg er dette Hamars feteste band, og det var helt rått å se dem tilbake på scenen her i kveld. Det virker som at de ser på Seb’s som deres hjemmebane, sier Hansen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.