Ringsaker Frp hadde på forhånd varslet at de ville kreve full stopp i prøysenhus-avtalen. Men det kom ikke til uttrykk da formannskapet diskuterte skilsmissen.

Frps Anita Baksetersveen konstaterte at de var usikre, og at det var ulike synspunkter i partiet. Hun og SVs Edel Karin Løkken (SV) endte som de to eneste som stemte mot løsrivelsen. De øvrige sto fram på rad og erklærte sin støtte til rådmannens forslag.

- Vi har drevet Prøysenhuset før, og nå tar vi det tilbake, konstaterte ordfører Anita Ihle Steen.

Nå er det opp til kommunestyret å gjøre det endelige vedtaket.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.