Hamar
Hittil er det drøyt 4.000 som har sett Teater Innlandets «Pippi Langstrømpe». Nå ligger det an til et samlet salg på 7.000 billetter, sier informasjonskonsulent Randi Strømbu.
I Hamar har alle de opprinnelige sju forestillingene vært utsolgt lenge. Derfor ble det lagt ut en ekstraforestilling i januar, som straks ble utsolgt, og deretter enda en. Nå spilles Pippi til sammen ni ganger på Teater Innlandets scene på Disen, fra 24.februar til 3. mars. Og folk står på venteliste for om mulig å få plass. For nå er det ifølge Randi Strømbu ikke mulig å få til flere ekstraforestillinger.

Sprengt

- Vi får daglig telefoner fra folk som lurer på om det kan være plasser igjen, sier hun.
Nå hører det med til historien at det på Disen er plass til bare drøyt hundre publikummere på en gang. Men resultatet fra de andre og større spillestedene viser den samme tendensen. For Pippi er tydeligvis noe folk vil ha.
De to første forestillingene ble spilt i Maihaugsalen på Lillehammer. Den har plass til drøyt 650, og var bortimot fullsatt på begge forestillingene.
I går kveld ble forestillingen satt opp i Trysil, og Kulturhuset Hagelund - med rom til over 400 - var på forhånd nær utsolgt. Og i Kulturhuset på Tynset fredag kveld er alt utsolgt.

Må til Gjøvik

- Av erfaring vet vi at det gjerne selger best rundt Mjøsa, sier Randi Strømbu.
Men med «Pippi» ser vi at det også er kjempestor interesse både i Nord-Østerdalen og i Nord-Gudbrandsdalen.
For folk på Hedmarken som fortsatt leter etter en ledig stol, er Gjøvik kino & scene nærmeste mulighet. Her spilles to forestillinger med plass til 500 på hver, og det er fortsatt noen ledige seter igjen.

Munch neste

Neste oppsetting fra Teater Innlandet er Munch-forestillingen «Kyss», som har premiere i Løten kino 28. februar, og skal deretter ut på en omfattende turné. Og her er det fortsatt ingenting utsolgt.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.