Aleksander Helmersen er 18 år og bor på Ilseng. Han svinger seg rundt på skateboard på Koigen, imens «Lil’ Homies» av Tupac spilles på øret hans.

-Fordi jeg liker å høre på «old school rap» når jeg skater, sier Helmersen.

– Så da hører jeg på Tupac, Ice Cube, Biggie, N. W. A og lite grann på Grandmaster Flash.

Aleksander Helmersen forteller at det musikken passer til skating.

– Det er «chill» å høre på, samtidig som man blir «pumpa» av det.

-Det blir i alle fall jeg, sier den atten år gamle skateboarderen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.