Damenes Aften er i gang med å samle sangglade amatører til et nytt prosjektkor i giga-klassen. Denne gangen er det Stevie Wonders katalog som skal utforskes, og dirigent Erland Dalen forteller at de er godt i gang med påmeldingsprosessen.

– Per i dag har vi 120 påmeldte sangere, og kombinert med sangerne Damenes Aften har vi allerede et kor på 140 sangere, sier han.

Dirigenten er strålende fornøyd med interessen, men kunne gjerne sett for seg at enda flere mannfolk meldte seg på laget.

– Dette er veldig lavterskel, og vi krever ingen form for notekunnskaper eller kompetanse. Vi er rett og slett ute etter karer som er glade i å synge og som er villige til å øve litt, sier Dalen.

Nye utfordringer

Knut Erik Østgård er klar som solist, og Return-vokalisten forteller at han gleder seg til å komme i gang med prosjektet.

– Jeg kjenner ikke så veldig godt til Stevie Wonder, men etter å ha gravd litt oppdaget jeg raskt hvor mange fantastiske sanger han har skrevet, sier Østgård.

Artisten forteller at erfaringene fra deltakelsen i tv-programmet Stjernekamp gjorde han motivert til å takke ja til oppgaven.– Da jeg var med i Stjernekamp ble jeg utfordret til å gjøre ting jeg aldri har gjort tidligere. Akkurat det var veldig morsomt, og nå ser jeg fram til å prøve meg på noe nytt, sier han.

Østgård håper i likhet med dirigent Dalen at flere menn melder seg på prosjektet.– Det er mange som aldri prøver seg og akkurat det er veldig synd. Dette er en unik mulighet til å finne gleden i å synge, sier han.

Storkor

Damenes Aften har satt en grense på totalt 200 sangere, og Bjarte Ytre-Arne, Randolf Engebretsen og Stinius Kristoffersen er blant karene som allerede har meldt seg på.

Nå er ønsker de selskap av flere mannstemmer.

– Jeg var med på fjorårets Abba-prosjekt, og det var en veldig god erfaring. Man blir en del av et unikt miljø og man får mulighet til å treffe mange nye folk, sier Engebretsen.

– Det er noe helt med spesielt

fellesskapet og det å synge i kor.

Det hele topper seg når man gjør

noe bra sammen på scenen, sier Kristoffersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.