Lørdagens store overraskelse var at det var Samantha Gurah som røk ut. Hun fikk fem på terningen av VGs anmelder, men nådde ikke opp i avstemningen. Selv uttalte hun til VG at hun var både skuffet og sjokkert.

Forrige uke var det Dag Ingebrigtsen som var første artist til å gå ut av konkurransen,

Ole Børud derimot fikk ros denne gangen også. VGs anmelder Tor Martin Bøe syntes det var «imponerende at Ole Børud, en av de eldste deltagerne, er den som tolker dette definitivt best»,

Public Enemys «Fight the Power» fra 1989 var Børuds valg denne gangen, og for framførelsen fikk han en firer på terningen av VGs anmelder. «Imponerende høyt 1989-nivå, både i stil og koreografi. Og i å ta hvert ord klart og tydelig. Det virker litt smått tøysete i starten. Men den militante flowen til Chuck D tolker han så godt som det kan gjøres for en norsk kar fra Hamar. Minus for å ikke ha med Elvis og John Wayne-verset, som jo er litt av selve poenget med låten. Men han var kanskje redd for at Heine Totland skulle komme inn og rope at man ikke kødder med kongen. Selvsagt gjør man det», het det i VGs anmeldelse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.