Torsdag 13. juni er det en samling i Hamar Kulturhus på kvelden for å ta en første prøve samt orientere litt om prosjektet, forteller Erland Dalen.

Koret er åpent for menn og gutter i alle aldre. I utgangspunktet tenker man øving annenhver torsdag med noen ekstraøvelser opp mot opptredener. Repertoaret vil bli meget allsidig. Det vil bli lagt opp til øving i stemmebruk slik at de som ikke er så trygge på sin egen stemme også skal finne seg til rette, sier Erland Dalen, som skal lede prosjektet.

– Mitt håp er at flere yngre også vil bli med, sier Dalen. – KorNorge trenger sårt flere menn og gutter til å synge. Vi skal ikke være en konkurrent til de etablerte korene, men håper å kunne bli et tilskudd. Samtidig ønsker vi å kunne lage et mannskor på et godt nivå, noe vi blant annet fikk til på Magisk Musikal.

Om en ikke har anledning til å møte opp førstkommende torsdag, kan en ta kontakt med dirigent eller noen man kjenner i koret. Neste samling blir rundt skolestart til høsten, sier Dalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.