Nordmenn elsker Flåklypa, og her er våre venner Ludvig, Solan og Reodor igjen - og ikke minst en annen favoritt, Enkefru Stengelføhn-Glad, som Hege Schøyen gir stemme til.

I en pressemelding sendt ut fra Nordisk Film Distribusjon sier Hege Schøyen om sitt arbeid med Flåklypa-gjengen:

- Det har vært frydefullt å bli invitert inn i Flåklypa-universet og gi liv til selveste Enkefru Stengelføhn-Glad, en heltinne fra min barndom. Jeg gleder meg til å se filmen og er spent på om våre venner kommer seg til månen.

Og det er nettopp hva det skal handle om denne gang, i den tredje utgaven av den nye animasjonsserien: månen. 

Og selvsagt handler det om kappløp, et internasjonalt månekappløp. Det norske teamet ledes selvsagt av Reodor, med Ludvig og Solan som modige astronauter.

"Hva kan egentlig gå galt?", heter det i vaskeseddelen.

Selvsagt mye. Men selvsagt også skal det gå bra. Det gjør jo som regel det. Til slutt.

HER kan du se et klipp fra filmen - lenken leder deg til youtube.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.