Invitert er Ola og Lars Bremnes (27. januar), Darling West (25. februar) og Bansal Band (25. mars) – og publikum – til Multisal Pauline Hall i Hamar kulturhus.

I en pressemelding uttaler programansvarlig Mocci Ryen: – Et intimt lokale, og «Lydhør» vil bli en ypperlig arena for dem som ønsker neddempede konsertopplevelser og nærkontakt med artistene på scenen. Her blir det cafebord, stearinlys og hyggelig stemning.

Ola og Lars Bremnes (Spellemannprisen/Prøysenprisen) står på scenen sammen med gitarist Terje Nohr. De leverer garantert sine kjente perler, og her blir helt sikkert også mulighet til å høre låten «Elias sang» (Lars Bremnes) som har duret og gått verden rundt etter at den ble lansert.

Stående applaus

Oppe på den nasjonale stjernehimmelen har også det norske countrybandet Darling West funnet sin plass. Deres andre album ble mottatt med stående applaus. I Hamar Arbeiderblad het det blant annet: «Med vokalist Mari Sandvær Kreken i front er det igjen blitt en sympatisk, stemningsfull og lekker utgivelse, som viser at Darling West har funnet sin egen stil og stemme.» Terningkast fem.

Dagbladets anmelder Øyvind Rønning ga en sekser, og skrev blant annet i sin anmeldelse: «Mari Sandvær Kreken må være Norges best bevarte hemmelighet på vokalsiden. For en stemme! Og for en låtskriver – i kompaniskap med ektemannen Tor Egil Kreken!»

Til Hamar kommer også bandet under Idrettsgalla 7. januar.

Om Bansal Band (25. mars) heter det blant annet i presentasjonen: «Bansal Band spiller nykomponert musikk av Harpreet Bansal, basert på den nord-indiske raga-tradisjonen.»

Harpreet Bansal vokste opp i Norge. Hun fikk undervisning i ragatradisjonen av sin far guru Harbhajan Singh Bansal.

Helgesnadder

Konsertserien «Helgesnadder» i Hamar kulturhus fikk en svært god mottakelse, og kulturredaktør i Hamar Arbeiderblad Geir Vestad skrev blant annet etter konsertene med Levi Henriksen, Roy Lønhøiden og Narum: «Det var et refreng etter konsertene, at dette må bli et årlig arrangement.»

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.