Fueled by Ramen

De amerikanske indie-rockerne i Young the Giant debuterte med det selvtitulerte albumet «Young the Giant» i 2010. «Home of the Strange» er bandets tredje studioalbum, og her markerer de seg på en veldig god måte. Uttrykket kan beskrives som en mer ærlig, nedtonet og upolert versjon av The Shins. Resultatet er velbalansert, og vokalist Sameer Gadhia formidler tekstene til treningskast seks. Med store mengder variasjon og dynamikk overrasker «Home of the Strange» på en positiv måte. Låtene fenger, og bandet treffer veldig bra med sine refreng og herlige klimaks.

Omtalt av: Kristian Einang.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.