Battlegod Productions

Heltene fra Hamar har slått fast at de endelig har funnet ut hvordan Wyruz skal låte, og med andrealbumet «Judge and Jury» er det liten tvil. Wyruz låter utrolig fett. Trash-en står fremdeles som en solid grunnmur i uttrykket, men her finner man også elementer fra death metal, svartmetall og ekstrem metal. I «Judge and jury» går det stort sett i hundre, og bandets temposterke komposisjoner er særdeles krevende rent teknisk. Formidlingen framstår allikevel som prikkfri, og det ferdige resultatet bærer preg av solid post-produksjon. Bandet byr dessuten på god variasjon, og vokalist og gitarist Vegar Larsen serverer hele repertoaret med både growl og clean-vokal. Wyruz pøser på med fete soloer, pottetett komp og fengende riff gjennom hele skiva, og blant albumets 13 aggressive og energiske spor finner man knapt kjedelige dødpunkter. Høydepunktene er mange, men «Carved in Stone», «Judge and Jury», «Public Enemy 1» og «The Final Sigh» sitter igjen som personlige favoritter.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.