dBpm Records

Wilco feirer i år 20-års jubileum og er i det gavmilde hjørnet. I juli kom gladnyheten om at de plutselig hadde sluppet en ny plate og at den attpåtil var tilgjengelig for gratis nedlasting. Det er stadig flere artister som velger slike «overraskelsesslipp». Jeff Tweedy er tydeligvis produktiv om dagen, det er under ett år siden «Sukirae» -albumet til Tweedy-prosjektet ble utgitt. «Star Wars» viser Wilco fra en mer innadvendt side enn på de siste albumene, uten at det er negativt. Bak flere lag med gitarlyd som Nels Cline og Tweedy tryller frem, er det noen fantastiske låter. «You Satelite» er en av de beste låtene de har gjort de siste 10 årene. Konsis og knallbra gave fra jubilantene.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.