Sony

Tittelkuttet «Ark» er storslått og smått progressiv med sine dramatiske strykere. Her er det tydelig at det ikke skal spares på noen ting. Når man hører på «Ark» er det flere tydelige inspirasjonskilder og referansepunkter. «Shere Khan» høres ut som en Queens Of The Stone Age B-side og er et av høyepunktene på «Ark», mens «Good For You» kunne ha vært en Arctic Monkeys-låt og «Holy Fire» minner om Biffy Clyro. Med andre ord, så fremstår We Are The Ocean som en dusinvare på «Ark», de har en akutt mangel av gode sanger og ikke minst originalitet. Sistekuttet «Remember To Remember Them» bidrar til en sterk avslutning på albumet, men klarer ikke å redde helhetsinntrykket.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.