Band: The Waterboys

Singel: The Connemara Fox

Vurdert: The Connemara Fox er litt av et action-soundtrack, som handler om kjeltringen på rømmen, med tilnavnet «The Connemara Fox». Han etterlater seg spor av kriminalitet på sin vei, og graffiti hvor det står «So long suckers, love -The Connemara Fox». Musikalsk er låta både røff og med røtter i folkemusikk og fele. Dessverre er det ikke like kult som The Waterboys låt på 80-tallet. Dette har ikke sjarmen til «Fisherman`s Blues», men hei, det er fortsatt kult. Bandet har fortsatt sin jordnære villskap og renhet. Låta består av en tøff trommebeat, fele, et snikende orgel, en røff elgitar, bass, og en framhevet vokal.

Omtalt av: David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.