Indie Recordings

«Solverv» black-metal-bandets sjuende studioalbum siden debutskiva «Kraft» i 2004. Dette er metal av det grimme og ramsalte slaget, og passer nok best for de mest hardbarka blant black-metal-fansen. Plata preges av episke komposisjoner og retrobasert metal som treffer røttene i den erkenorske sjangeren. Her får du djevelske akkorder, aggressive blast-beats og bekmørke riff i organisert kaos, og foran formidler Sture Dingsøyr bandets mørke budskap treffende innlevelse. Dette er med andre ord musikk som treffer noen, men slettes ikke de aller fleste. Bandet kommer dessuten til Hamar i forbindelse med Indie Recordings 10 years anniversary.

Omtalt av: Kristian Einang

terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.