Artist: Kurt Vile, Courtney Barnett

Album: Lotta Sea Lice

Vurdert: Når Kurt Vile og Courtney Barnett samarbeider om ei skive, låter det som tusen dollar. Amerikaneren og Australieren utfyller hverandre som hånd i hanske og Lotta Sea Lice låter melankolsk av sammenbitte og svingende vokaler, over et skittent, tilbakelent, grøtete og gitarbasert lydbilde som sakte ruller framover imens alt faller fra hverandre hit og dit. «Outta The Woodwork», spor nr. 4 låter tungt som bly, men oppfølgeren tar Vile og Barne til lettere fingerspill og et mer flytende lydbilde. Plata er ganske monoton, slik Vile pleier å gjøre det. Her er dynamikken i samme stil, men med gode høydepunkter og vendinger. Det låter tøft.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.