Just for the records

Eksilfinnmarkingen Viktor Wilhelmsen har tilbrakt de siste ti årene i rockebyen Trondheim, og turnert Norge rundt mens han har utdannet seg ved Jazzlinja på NTNU. Det bluesinspirerte «Riddles And Rhymes» er verken et nyskapende eller stort album, men virker mer som en hyllest til Wilhelmsens idoler innenfor blues og rocksjangeren. Her blir det litt for mye referanseglede, selv om Wilhelmsen absolutt er en talentfull og begavet musiker. Ryktet går at Wilhelmsen er uhyre talentfull live, så da får man håpe at «Riddles And Rhymes» høres bedre ut i konsertform enn på plate, hvor det hele blir litt for platt.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.