Band: Savoy

Album: See the Beauty in your Drab Hometown

Vurdert: Savoy, frontet av a-ha-gitarist Paul Waaktaar-Savoy, er tilbake med sin første plate på nærmere fjorten år. Med «See The Beauty In Your Drab Hometown» forkaster bandet mye av sitt tidligere gitardrevne sound til fordel for en skamløs flørt med 80-tallets elektropop. Så lenge det gjøres så bra som dette, er det heller ingenting å skamme seg over. En rendyrket elektropop-plate er det ikke, her er også elementer av folk- og visepop, samt en anelse skitten garasjerock. Låtmaterialet er jevnt over sterkt, men man kunne ønske at bandet tidvis ville gire opp og skape noen større topper i spenningskurven.

Omtalt av: Eivind Strømstad

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.