Alle 400 billetter som ble lagt ut til løtenbandet Rock Bottoms konsert på Gregers har blitt solgt.

– Det har vel kokt på billettkontoret, ler vokalist Gudmund Velle.

I mars omtalte HA de seks familiefedrene i bandet Rock Bottom, og i kjølvannet av oppslaget fikk bandet en spillejobb på Gregers i Hamar lørdag 21. oktober. Billettsalget startet søndag kveld, og billettene har blitt solgt på det de humoristisk kaller «Bottom-måten». Alle som har trykket «skal» på Facebook-arrangementet har blitt kontaktet av bassist og billettselger Kjell Ola Brodal.

– Han har stått på fælt. Det er en overraskelse at det gikk så fort, sier Velle.

«Vi er overveldet over at vi klarer å fylle Gregers!» skriver bandet på Facebook.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.