Det første som slår deg når du hører på debutalbumet til hamargutten Stig Haugen, som for alvor har begynt å gjøre Unge Ferrari til et navn i norsk musikkbransje, er varierte og spennende elektronikatunge beats.

Tekstene kretser rundt oppvekst, fylla og kjærlighet, eller rettere sagt opptakten til kjærlighetsakten, som den suggererende R & B-saken «Hvis Du Vil feat. Tomine Harket».Den er nokså uskyldig, både i tekst og tone, men det er også litt av greia.

Les alle HAs cd-anmeldelser her!

Uptempoen «Lianer», som i ordets rette forstand er en nattklubblåt, er grovere og bedre, både i flow og framførelse. Her viser Unge Ferrari bredden av sitt musikalske spekter, mens han leker seg oppe det kule kompet. Hamarsingen beviser at han behersker sangrap-sjangeren godt.

Det må nevnes at ikke alle tekstene er spekket med gullkorn, og det er et par skikkelig korny metaforer, men det meste er som regel solid, som i andrelåten «Varulv», hvor Unge Ferrari har fått med seg hamarrapperen JNS (Thomas Jones).

Omtalt av: Anders Grobstok Dalen

Sony Music Norway

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.