Artist: Beckstrøm kvartett

Album: Gjest i mitt liv

Vurdert: Lars Fredrik Beckstrøm og resten av Beckstrøm Kvartett har neppe hatt en intensjon om å være nyskapende med utgivelsen «Gjest i mitt liv». Her blir det servert velkjent, sjarmerende og lettbeint poprock på norsk som gjør det vanskelig å ikke trekke paralleller til DeLillos, hvor Beckstrøm er bassist, selv om musikken sjangermessig ligger hakket nærmere folk og country med et snev av jazz. De ujålete tekstene om stort og smått kan virke litt malplasserte på de mest rocka låtene, men når dynamikken roes ned til et roligere visepreg klaffer det hele mye bedre. Det er også da Beckstrøms tørre og tidvis rufsete vokal får komme til sin rett.

Omtalt av: Eivind Strømstad

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.