Jeg har alltid vært svak for gode konsertalbum. «Live Era» er intet unntak, selv om noen vil mene at låtene er trikset litt for mye med i studio i etterkant.

«Live Era» inneholder de fleste av bandets mest kjente låter, innspilt rundt overgangen fra 80- til 90-tallet. Brorparten av materialet er klippet og limt sammen fra Use Your Illusion-turneene mellom 1991 og 1993, og låter ikke like rått og rølpete som de eldre opptakene. Utenom åpenbare høydepunkter som «Mr. Brownstone» og «Out Ta Get Me», kan man nevne den vakre lille «It’s Alright», som fungerer utmerket som introduksjon til mektige «November Rain» – i en gedigen versjon som blåser studioutgaven av scenen. Det avsluttende klimakset med gitarist Slash i storform – ubeskrivelig! Dette er barske saker. Og hvor mange ganger gjennom oppveksten har jeg ikke stått i kjellerstua og spilt luftgitar mens jeg har drømt om å være rockestjerne. Sukk...

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.