Sony

«I Don’t Really Like To Follow The Rules» kommer det fra Tyler The Creator på åpningslåten «Deathcamp», og det er meget betegnende for hiphopens enfant terrible. «Cherry Bomb» er hans fjerde soloalbum og viser en (forholdsvis) lettere side av artisten. Låtene er ikke så aggressive og bekmørke som det har vært for vane på hans tidligere album, selv om det fortsatt er nok hat og mørke å finne på dette albumet også. Som for eksempel på tittellåten, som kan bli litt for tung kost. The Creator viser igjen med «Cherry Bomb» at det går an å lage en bra plate med å kombinere kompromissløs og hard hiphop med kommersiell appell.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.