Band: Twin Peaks

Singel: Come for Me / Fat Chance

Vurdert: Chicago-bandet Twin Peaks har det med å slippe singler som perler på ei snor. I løpet av året har det drøssa gode, varierte og særegne singler fra bandet, og den nyeste singelen er intet unntak. Singelen består altså av låta «Come for Me» på A-siden og «Fat Chance» på B-siden. Side A låter pent, stabilt og vakkert, i kjent Twin Peaks preg. Det virker som om at uttrykket i deres nylige musikk er litt mindre rocka, og at de legger mer vekt på å gjøre andre inntrykk nå. Heldigvis går det ikke på bekostning av Twin Peaks sin signaturlyd. Side B er en strippa, akustisk låt spilt inn med en dinosaur av en mikk. -Låter riktig.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.