Band: $uicideboy$

Album: Kill Yourself Saga XI – XV

Vurdert: Det er en stund siden Jay-Z og Eminem var de heiteste karene i hiphop. Duoen $lick og Ruby Da Cherry har siden 2014 stadig vunnet nye fans: det går i lite lystige tekster og tunge beats, inspirasjonen er sørstatshelter som Three Six Mafia. Dette er en vurdering av fem EP-er, som de ga ut samtidig, hver med tre låter. Med hver sin særegne stil og flow holder gutta koken, og gir fansen det de vil ha: mer av det samme. Dog låter de best når de kjører brutalt eller når de slipper seg litt nedpå. Men er du en sart sjel, så er trolig ikke tekstene noe for deg. Det graves dypt i tunge tema, og det blir gjerne slik, når de selv ikke har vokst opp på gladsida i jazzbyen, Louisiana.

Omtalt av: Thomas Strandby


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.