Artister: Arne Benoni og Ottar Big Hand Johansen

Album: Good Ol’ Boys

Vurdert: Når Arne Benoni og Ottar Big Hand Johansen forener kreftene, da er det grunn til å vente solid vare, og det er akkurat det som serveres på albumet «Good Ol’ Boys». Noe en ikke venter, er lyst til å gå opp nye spor og stier, og det får en heller ikke. For Benoni og Big Hand er trofaste tradisjonsbærere, og gjør det de er best til på sitt nye album. Det er to markante stemmer som viser at de sammen er enda bedre enn hver for seg. Alle låtene er ikke like spennende, men på sitt beste har de både nerve og spenning. At de to slutter seg sammen etter så mange år hver for seg, er ikke ett øyeblikk for tidlig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.