Band: Trivium

Singel: The Sin and The Sentence

Vurdert: Gutta i Trivium har med sine to forrige plater fått hard kritikk av fansen for å prøve å selge seg inn på markedet. «The Sin and The Sentence» ble sluppet ut som en overraskelse som ga fansen bakoversveis ifra første takt. Med kaotiske trommer, hissig vokal og et gitarspill som mange bare kan drømme om å få til er det tydelig at bandet er tilbake der fansen vil ha de. Låta er nesten seks minutter lang, noe som er lenge for ei kjapp låt, men til lytterens store glede blir det aldri kjedelig. «The Sin and The Sentence» krones med en Bach-inspirert gitarsolo før det hele avsluttes med et blytungt brekk. Det gledes til neste singel, og låta anbefales på det varmeste.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.