Artist: Susanne Sundfør

Album: Music For People In Trouble

Vurdert: Pang! Denne her treffer! Platen er naken, avkledd, med akkurat passe komp. Den inneholder popaktige arrangementer, litt folk og country, en dash med jazz, og den særegne stemmen som klinger rett fra sjelen. Dønn ærlig, med en poesi som en kan bryne seg på. Original, med frie komposisjoner som skaper en nesten skremmende og noe mørk stemning, mellom skjønnhet og dystopi. Samtidig er det et snev av håp, kanskje i form av kjærlighet, som Sundfør setter noen spørsmål ved. Hele platen er som et avtrykk av vår tid, med alle utfordringene. Men først og fremst er den meget vakker, og Sundfør underbygger budskapet sitt med gode melodier. Jeg kan gjerne være en av de «in trouble» for så å trøste meg med dette fantastiske albumet!

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.