Carpark

To år etter suksessen med «Anything in return», returnerer Toro Y Mois Chaz Bundick til musikkscenen med sitt femte album. Denne gang har han produsert en magisk blanding av elektronisk chillwave, r&b og funk fra hjemmestudioet i Berkeley. Med deilige 70-tallsvibber, kan man skimte Bundicks barndomsbegeistring for artister som Big Star, Talking Heads og Todd Rundgren. «What For?» blir en ny start for Bundicks artistiske utrykk. Der vokalen tidligere har vært lagt i bakgrunnen for pompøse instrumentalbaserte låter, har artisten nå tatt et steg nærmere mikrofonen, og presenterer seg mer følelsesmessig tilstede som sanger og historieforteller.

Omtalt av Christian K.Søberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.