Hamarsingen Stig J. Haugen fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2015 med singelen «Hvis Du Vil». Hit-en ble spilt inn i samarbeid med Tomine Harket, og med den kommende utgivelsen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N» fortsetter duoen sitt samarbeid. Gjennom EP-ens fire spor tar de lytteren med på en berg-og-dal-banetur av forelskelse, kjærlighet, sinne og sorg. Begge artistene leverer tekstene med god innlevelse, men i et noe polert og overprodusert uttrykk framstår ikke selve formidlingen som spesielt nær eller ekte. Unge Ferrari gjør seg fremdeles gjeldende med store mengder originalitet, og med sitt moderne og kreative uttrykk fortsetter artisten sin marsj mot toppen av norsk pop.

Omtalt av: Kristian Einang

terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.