hotell, Embacle Records

«Det er songen av jorda du høyrer», synger rockepoet Tom Roger Aadland på sitt nye album «Rapport frå eit grensehotell». Og om det ikke akkurat er jorda som synger, legger Aadland seg godt nedpå og presenterer et knippe nakne, fine ujålete og jordnære låter. Framfor alt kjennetegnes de av gode tekster, men også et røft og pågående uttrykk. «Eg er fri for klisjear» heter det i en låt, og det er ikke så langt fra sannheten, selv om det også skjer noen glipptak iblant, men de er ikke mange. For gjennomgående er dette ekte og solid vare med sin fine kombinasjon av det lyrisk stemningsfulle og det intenst tilstedeværende.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.