Det opplyser korpsleder Thomas Amundsen til HA:

- En ung, spent og litt nervøs gjeng satte kursen til Larvik fredag ettermiddag. Det er første gang Vang skolekorps deltar i NM på minst 20 år. De spilte NM konkurranse lørdag morgen og ble nr 12 med 81 poeng. De var også eneste korps fra Hedmark som deltok i NM. Vi oppfordrer andre korps fra Hedmark til å delta på NM i Bergen neste sommer, skriver Amundsen.

Han opplyser at  medlemmene av korpset syntes det var moro å spille i NM og at de ønsker å gjøre slikt mer. De var godt fornøyd med plasseringen og fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.