Band: Backstreet Girls

Album: Don’t Mess With My Rock ’n’ Roll

Vurdert: Stiftet i 1984, boogierockerne Backstreet Girls fra hovedstaden er tilbake med et klart budskap – la rocken leve! Her kastes man umiddelbart tilbake til tiårene hvor band som Ramones og AC/DC regjerte. Åpningssporet «Wild Women & Bad Bad Boys» svinger fra første stund, og påfølgende «Rollin’ With the Stones» hever tempoet. Nikkefaktoren er høy. Det er kanskje et symptom av sjangeren selv, men låtskrivingen oppleves som litt vel lettvint enkelte steder. Når det er sagt, for fans av simpel, svingende rock vil plata innfri. Produksjonen er varm og behagelig, og for Hamars rockere kan det være verdt å ta turen når bandet gjester Gregers 16. september.

Omtalt av: Torbjørn Jørstad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.