Republic

Kanadiske The Weeknd fikk sitt store gjennombrudd med albumet «Beauty Behind the Madness», og nå er han tilbake med et nytt sett med låter til dansegulvet. «Starboy» er artistens tredje album, og her videreutvikler han sin moderne tilnærming til pop-musikken. Låtene er enkle i form, men komposisjonene er både rike og omfattende. The Weeknds stemme ligger fint i fronten av lydbildet, men framstår tidvis som noe tilslørt og upersonlig. Norske Cashmere Cat er blant stjernegalleriet som har bidratt i produksjonen, men det er allikevel den franske duoen daft Punk som markerer seg i størst grad blant albumets gjesteartister.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.