Universal

Det er ikke lenge siden jeg anmeldte One Direction sitt foreløpige punktum «Made In The A.M.», og her er arvtagerne allerede på plass for å fylle tomrommet. Britiske The Vamps ble oppdaget på YouTube med sine coverversjoner av kjente poplåter og «Wake Up» er kvartettens andre album. Ikke uventet snakker vi om ukomplisert popmusikk med allsangvennlige refrenger, ispedd noen ballader og en meningsløs raplinje her og der. En perfekt plattform for å skape nye tenåringsidoler altså. Jeg er jo overhodet ikke i målgruppen, men forstår appellen når jeg hører låter som «Windmills» eller «I Found A Girl». Men popmaskineriet får ikke alt til å være like fengende.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.