Vestkyst Records

Med Stine Andreassen som vokalist og bandleder, gjør The Northern Belle en gjennomført sympatisk figur med sitt selvtitulerte debutalbum. Sjangeren er countrypop, og uten å gå opp nye spor, greier The Northern Belle likevel å gi tilstrekkelig særpreg til utgivelsen. Framfor alt er det de gode melodiene som bærer, men også tekstlig har bandet noe å fare med. Og de har en leken variasjon i tilnærmingen til stoffet som ikke unngår å imponere. Det er mange om beinet i dette landskapet, men The Northern Belle viser at de har mye å gå på i ganske så ulike retninger. Definitivt verdt å følge videre.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.