«The Love ?Connection»Grappa

Seint, men godt kommer albumet fra The Love Connection. Seint fordi plata smaker strand og sommersol, og innspillingene begynte i 2009. Godt fordi plata gir god stemning som tåler mange gjennomlyttinger. TLC oppstod som backingband for Thom Hell, men er nå en sjuerbande der Hell, Marthe Wulff og Frank Hammersland deler på å være vokalist og korister - tre erfarne stemmer som gir variasjon og bredde. Kompet er stødig og stilsikkert, og låtene har kompliserte og særegne arrangement. Musikalsk er ett bein i Nashville/country, men tyngden er på beinet i California/americana-tradisjonen. Kan The Love Connection nå et bredt publikum? Det står ikke på kvaliteten, selv om plata kanskje mangler en umiddelbar hit.

Omtalt av Anne Ekornholmen

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.