Artist: Kjell Inge Torgersen

Album: Mudderlys

Vurdert: Kjell Inge Torgersen er tilbake med albumet «Mudderlys» – hans første på seks år, og det fjerde i rekken siden debuten. Ikke minst imponerer Torgersen tekstlig; har du for eksempel hørt om mudderlyd før? Albumet rommer også et par tonesettinger av André Bjerke-dikt. Kjell Inge Torgersen debuterte i 2006 med «Aks av gull», basert på kjente Sting-låter. det var den gangen han uttalte at han trodde Sting «ville sunget på nynorsk om han bodde i Norge». Tekstene framføres denne gang på hans hjemlige stavangerdialekt, og det er med på å skape den nære og fine stemningen på dette albumet.

Omtalt av: Geir Vestad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.