Propeller Recordings

Team Me lyser opp høstmørket med bandets første frittstående singel siden utgivelsen av albumet «Blind As Night» i 2014. «June» går rett på sak på ekte Team Me-vis med energisk og engasjerende vers, før det hele løftes av et mektig og fengende refreng. Dette er en typisk Team Me-låt med en komposisjon basert på fengende melodier over en framoverlent og drivende rytmeseksjon. Teksten er enkel, men Marius Drogås Hagen har gjort noen interessante og velfungerende grep rundt selve rytmen og framføringen som virkelig framhever hans særegne, aktive stil. Ordløse synging i fengende melodier har blitt et av bandets virkelige varemerker, og refrengets enkle nananana-budskap fungerer først og fremst for å holde lytteren interessert og engasjert gjennom hele sporet. Sangens form er for så vidt ganske enkel og tradisjonell. Bandet byr allikevel på overraskende avslutning som framprovoserer følelsen av at man får lyst til å høre mer.

LES ALLE UKAS CD-ANMELDELSER FRA HA HER!

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.