earMUSIC

Den finske sopranen Tarja Turunen er tilbake med nye, storslagne metal-komposisjoner. «The Shadow Self» er artistens femte studioalbum, og her videreutvikles artistens noe særegne vri på symfonisk metal og rock. Tarja blir hyllet som en allsidig vokalist med et stort repertoar, men her bommer hun stygt opptil flere ganger. Det er ikke direkte surt, men det er heller ikke spesielt vakkert. Det er en ganske stor svakhet i et musikalsk uttrykk som i stor grad fokuserer på vokalen. Hun skal samtidig ha skryt for god variasjon og originalitet. Episke «The Shadow Self» er alt annet en overveldende, men albumet holder seg i det minste interessant gjennom alle spor.

Omtalt av: Kristian Einang.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.