Fiction

På scenen figurerer australske Tame Impala i ulike sammensetninger, men det er vokalist, gitarist og initiativtaker Kevin Parker som i bunn og grunn står bak alt det aller meste. Til «Currents», gruppens tredje album, har han til og med tatt ansvaret for både miksing og mastring. Parkers vokal flyter vakkert over et fengende lydbilde av rosa synther og steady trommer. Her finnes det allikevel også elementer av rock og pop, og resultatet er både originalt, dynamisk og catchy. Blant albumets 13 låter finner man mange høydepunkter, og totalt sett er dette en særdeles sterk utgivelse. «Let It Happen» og «New Person, Same Old Mistakes» sitter allikevel igjen som særdeles sterke bidrag.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.